ŠOLA WINGFOILA

WINGFOILING je popolnoma nov v svetu športa. Je kombinacija jadranja na deski, kajtanja in surfanja. Foil pod desko omogoča, da enostavno letite nad vodo, kar vam daje poseben občutek. Z wingom v roki kontrolirate svojo hitrost. Na začetku se vadi na Sup deski. Ko osvojite le-to, pa začnete na deski s foilom.

.

ZAČETNI TEČAJ WINGFOILA

Tečajniki se spoznajo s wingfoil opremo, ter osnovami na plaži in v vodi. Več časa je namenjeno tudi sami varnosti in temu, kako je potrebno ravnati v posameznih situacijah (odskok z deske, padalo pade v vodo, samoreševanje, »vlečenje«). Po končanem prvem dnevu tečaja wingfoila je tečajnik sposoben sam kontrolirati wing in se tudi že peljati z desko. Sam tečaj traja 2.5 uri. Cena tečaja je 100 EUR z uporabo naše oprem.

TE MIKA!

NADALJEVALNI TEČAJ WINGFOILA

Tečajnike z osnovnim predznanjem najprej preizkusimo, da vidimo njihov nivo znanja ter ugotovimo, kje bi potrebovali znanje o WINGFOILU izboljšati. Drugače je sam tečaj namenjen tistim, ki potrebujejo izpiliti svoje znanje predvsem pri vračanju na isto mesto, obratih, štartanje v neidealnih razmerah(kot so npr. valovi).   Cena tečaja je 100 EUR/2.5 uri  z uporabo naše opreme.

TE MIKA!

wingfoiling Lanzarote 300