ŠOLA KAJTANJA

Waterman kite šola vse tečaje izvaja na kitesurfing opremi priznane blagovne znamke Ozone. Vsak tečajnik prejme kite opremo: čelado, rešilni jopič, trapez, kajte različnih velikosti in  kite desko – ta je lahko twin tip ali kitesurf. Vsi tečaji se lahko izvajajo tudi z vašo opremo. Pri tem je cena tečaja nižja. V kite tečaju bo z vami izkušen WATERMAN TONY  z mednarodno IKO kite licenco.

ZAČETNI TEČAJ KAJTANJA

Tečajniki se spoznajo z kitesurfing opremo, ter osnovami na plaži in v vodi. Več časa je namenjeno tudi sami varnosti in temu, kako je potrebno ravnati v posameznih situacijah (padalo pade v vodo, samoreševanje, »vlečenje«). Po končanem tečaju kajtanja je tečajnik sposoben sam kontrolirati padalo in se tudi že peljati z desko. Sam tečaj traja 15 ur. Cena tečaja je 550 EUR z uporabo naše opreme in 500 EUR  v primeru uporabe lastne opreme.

TE MIKA!

WATERMAN.SI Kite School Lanzarote Famara Kite Lessons

NADALJEVALNI TEČAJ KAJTANJA

Tečajnike z osnovnim predznanjem najprej preizkusimo, da vidimo njihov nivo znanja ter ugotovimo, kje bi potrebovali znanje o kajtanju izboljšati. Drugače je sam tečaj namenjen tistim, ki potrebujejo izpiliti svoje znanje predvsem pri vračanju na isto mesto, obratih, štartanje v neidealnih razmerah(kot so npr. valovi, kamnita plaža). Po končanem tečaju je tečajnih suveren v vseh razmerah in se je sposoben vrniti na začetno točko. Sam tečaj traja 15 ur. Cena tečaja je 550 EUR z uporabo naše opreme.

TE MIKA!

WATERMAN.SI Kite School Lanzarote Famara Kite Lessons

OSVEŽILNI TEČAJ KAJTANJA

Tečaj je namenjen vsem, ki so nekoč že kajtali, pa zaradi različnih razlogov tega niso počeli že nekaj časa, ali pa vsem tistim, ki jih je še vedno strah in se ne počutijo, da bi to počeli sami. V tečaju bodo ponovili vse osnove ter prvine nadaljevalnega ter osnovnega tečaja. Po končanem tečaju je tečajnih suveren v vseh razmerah in se je sposoben vrniti na začetno točko. Sam tečaj traja 6 ur. Cena tečaja je 230 EUR z uporabo naše opreme.

TE MIKA!
WATERMAN.SI Kite School Lanzarote Famara Kite Lessons
 

WAVE KITE TEČAJ

Namenjeno predvsem tistim, ki bi radi zamenjali »twin tip« desko za »kajt surf« desko. Vožnja v zankah in obvladovanje obrata z vetrom, »carvanje« s surf desko in vožnja v »switch«, prečenje obalnega vala »shore break«. Bistvo tečaja je, da tečajnik izgubi strah pred valovi in se z njimi počuti domače. Tečajnik bo ob koncu tečaja sposoben  občutiti valove kot pravi WATERMAN. Sam tečaj traja 15 ur. Cena tečaja je 550 EUR z uporabo naše opreme.

TE MIKA!

WATERMAN.SI Kite School Lanzarote Famara Kite Lessons

INDIVIDUALNE KITE URE

Namenjeno predvsem tistim, ki si na vodi želijo »družbe« in nekoga, ki preveri tehniko kajtanja in seveda naredi tudi samo korekcijo če se kaj ne izvaja pravilno. Ob predhodnem dogovoru lahko inštruktor s samim tečajnikom naredi tudi »photo shooting«. Cena 3ure: 190 EUR, semi privat 120 EUR/osebo z uporabo naše opreme.

TE MIKA!

WATERMAN.SI Kite School Lanzarote Famara Kite Lessons

Naj sanje postanejo resničnost. Waterman.si lahko tudi ti!

WATERMAN TRGOVINA

shop-now-75x75