SUP-anje

SUP – “STAND UP PADDLING” se lahko primerja z jogo, tai chijem, pilatesom. Na videz gre za zelo enostaven šport, dokler sami ne poskusite. Večina ljudi lahko poprime za veslo, skoči na desko in že takoj vesla. Ko pa se športu bolje posvetite, lahko vedno najdete kaj novega. Pri veslanju v stoje vsi pomislijo na boleče roke, vendar se dejansko napreza celotno telo. Še predno se zaveste izziva, kako vašo veliko desko obrniti, potrebujete za manevriranje moč, ravnotežje in koordinacijo celega telesa. WATERMAN SUP tečaji se izvajajo v majhnih skupinah pod vodstvom SUP inštruktorja z mednarodno ASI licenco.

WATERMAN SUP TEČAJI

Začetni SUP tečaj - Waterman Lanzarote

ZAČETNI SUP TEČAJI

Spoznavanje s samim športom ter prvi koraki na deski. Kako, kje, kdaj in zakaj SUP-amo. Tečaj traja 2 uri. Cena tečaja je 60 EUR (100 EUR privat).

Wave SUP tečaji - Waterman Lanzarote

WAVE SUP TEČAJI

Kdor je kdaj že preizkusil valove, ve, da je občutek res neverjeten. Tokrat jih bomo lovili in krotili v wave tečaju, kjer se bomo učili, kako je najlažje preveslati same valove ter kje, kdaj, kako jih je potrebno uloviti. Tečaj traja 2 uri. Cena tečaja je 60 EUR (100 EUR privat)

SUP izleti - Waterman Lanzarote

SUP IZLETI in IZPOSOJA

Poldnevni SUP IZLET po neverjetnih plažah otoka Lanzarote cca 4ure. Celodnevni SUP izlet po plažah otoka Lanzarote in Graciose. Cena poldnevnega izleta je 50 EUR, min. 3 osebe. 

TE MIKA!

Izposoja SUP opreme

1h -15 eur / 3h - 25 eur / 1dan - 35 eur

TE MIKA!

Naj sanje postanejo resničnost. Waterman.si lahko tudi ti!

WATERMAN TRGOVINA

shop-now-75x75